Прекомерната мастурбация при мъжете може да доведе до неприятни последствия

...
Прекомерната мастурбация при мъжете може да доведе до неприятни последствия
Коментари Харесай

Експерт предупреди какъв риск може да крие прекомерната мастурбация при мъжете

Прекомерната мастурбация при мъжете може да докара до неприятни последици за мощния пол, откри неотдавна извършено изследване.

Според резултатите този вид процедура може да докара до сбъдването на най-големия боязън на съвсем всеки мъж – загубата на коса, или позната с медицинския си термин плешивост.

Експертът по присаждане на коса Умеар Ахмад изясни, че мъжете, които по-често практикуват самозадоволяване, са по-склонни да загубяг косата си спрямо тези, които онанират по-рядко. Той аргументира тезата си, като твърди, че мастурбацията може да докара до прекалено безсилие на тялото, което в последна сметка се отразява отрицателно на растежа на косата. Ахмад добавя, че честата еякулация води до загуба на витамин А, който е с главната заслуга за естествения напредък на косата.

Въпреки това, отвън изследванията, извършени от Ахмад, няма безапелационни доказателства, които еднопосочно да сочат за връзка сред еякулацията и алопецията. В тази връзка той направи и уточнението, че с цел да се стигне до загубата на коса, мъжът на процедура би трябвало да мастурбира " непрестанно ".

„ Когато приказваме за косата, има доста витамини с основна роля, само че най-важният е витамин А, който се намира в семенната течност “, обясни Ахмад, представен от онлайн изданието " Semana ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР