Прекъсванията на електрозахранването в Украйна може да продължат до пролетта,

...
Прекъсванията на електрозахранването в Украйна може да продължат до пролетта,
Коментари Харесай

Прекъсванията на тока в Украйна може да продължат до пролетта

Прекъсванията на електрозахранването в Украйна може да продължат до пролетта , съобщи ръководителят на украинската енергийна компания " Ясно " Сергей Коваленко, представен от Руската работа на Би Би Си.

" Енергетиците, макар неприятното време, в този момент вършат всичко допустимо, с цел да приключи възобновяване преди идването на още по-студено време. И макар че в този момент има по-малко спирания, желая всички да схванат, че украинците най-вероятно ще би трябвало да живеят в режим на тока най-малко до края на март ", написа Коваленко във " Facebook ".

Според него, в случай че няма нови офанзиви против украинската енергийна система, тогава при сегашните условия на произвеждане на електрическа енергия дефицитът може да се разпредели отмерено в цялата страна. В резултат на това спиранията ще бъдат необятно публикувани, само че по-кратки по дълготрайност.

" Положително развиване: няма нови офанзиви, предходното равнище на произвеждане на сила се връща. Тогава най-вероятно ще имаме задоволително сила, с цел да премахнем изцяло спиранията. Отрицателно развиване би могло да бъде, в случай че мрежата е мощно развалена вследствие на офанзиви. Тогава ще би трябвало да активираме освен стабилизиращи изключвания, само че и спешни изключвания, при които може да няма електричество за доста дълго време ", добави Коваленко.

" Запасете се с топли облекла, одеяла , помислете за варианти, които ще ви оказват помощ да издържите на дълго спиране на тока. По-добре е да го извършите в този момент, в сравнение с да бъдете нещастни и да обвинявате някого по-късно. Особено откакто всички знаем кой в действителност е отговорен. "
 Украйна не вижда края на войната и напролет на 2023 година
Украйна не вижда края на войната и напролет на 2023 година

Андрий Ермак: Украйна обаче сигурно ще победи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР