Прекъснаха заседанието по делото Дебора, след като токът в Съдебната

...
Прекъснаха заседанието по делото Дебора, след като токът в Съдебната
Коментари Харесай

Токът в съда спря и прекъснаха заседанието по делото Дебора

Прекъснаха съвещанието по делото " Дебора ”, откакто токът в Съдебната палата в Стара Загора спря. Преди дни отбраната на обвинявания за обезобразяването на 18-годишното момиче Георги Георгиев  изиска мъжът да бъде пуснат на независимост, съобщи Нова тв.

След последната петорна съдебно-медицинска експертиза, осъществена в Пловдив, обвиняванията против него станаха три – за двустепенна междинна телесна щета, за закани за ликвидиране и най-новото – за насила, което заплашва Георгиев с до 10 години затвор.

Днес в залата юристът му съобщи, че данните от ДНК и трасологичната експертиза демонстрират, че Георги не е причинителят на порезни рани.

" Има нови експертизи, които улесняват клиента ни. Те ще бъдат коментирани, само че досега не сме почнали всъщност ”, сподели юристът на Георги Георгиев - Петко Кънев.

" Няма какъвто и да е биологичен материал по облеклата на Георги. Намерената на местопроизшествието стъпка изрично не е на Георги. Тя не дава отговор нито по тип, нито по мярка. Това е резултат от трасологичната експертиза ”, посочи Валентин Димитров, юрист на Валентин Николов.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР