Прекарах повече от три месеца в клиника в Барселона. Здравословното

...
Прекарах повече от три месеца в клиника в Барселона. Здравословното
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Случаят ми е специфичен, но възстановяването върви добре

" Прекарах повече от три месеца в клиника в Барселона. Здравословното ми положение е положително. Докторите споделят, че вървим в вярната посока ", съобщи вратарят на " Лудогорец " Владислав Стоянов в изявление за клубната телевизия.

В момента той се възвръща от тежката контузия, получена през март тази година по време на общ брой на националния тим.

" Лекарите не са ми дали периоди за връщане в игра. Случаят ми е характерен. Ще бъде сносно за мен, в случай че напролет на 2018 година стартира тренировки. Стисках палци на тима пред тв приемника. Не е прелестно за един футболист да стои в профил и да следи своите съотборници. Надявах се " Лудогорец " да влезе в Шампионската лига, само че и присъединяване в групите на Лига Европа е огромен триумф ", добави стражът, който през последните три месеца организира лекуване и възобновяване в клиника в Барселона.

" Първото ни присъединяване в Лига Европа през 2014 година бе много по-различно. Съперниците ни подцениха. Дори минавахме за новобранец в групата. Но видяхте какво се получи. Завършихме първи, без загуба. Сега е друго. В Европа към този момент знаят за " Лудогорец ". Участвахме два пъти в Шампионската лига. Ще бъде доста по-трудно. " Истанбул Башакшехир ", " Хофенхайм " и " Брага " са класни отбори. В групата няма изявен любимец. Съперниците ни са корави тимове, добре готови тактически ", сподели още Стоянов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР