Преживяването в Teams ще стане по-приятно с добавянето на класически

...
Коментари Харесай

Microsoft добавя в Teams класически игри за Windows


Преживяването в Teams ще стане по-приятно с прибавянето на типичен игри
(снимка: CC0 Public Domain)

Потребителите на услугата за съдействие Microsoft Teams към този момент няма да скучаят по време на виртуалните срещи. Тази седмица софтуерната компания показа приложението Games for Work, което ще стане част от Teams и ще даде на потребителите достъп до типичен Windows игри като Solitaire и Minesweeper.
още по темата
Microsoft счита, че нововъведението в един от най-популярните ѝ артикули ще помогне на чиновниците да се обединят в екипа и да покачат личната си успеваемост.

„ Игрите предизвикват творчеството, съдействието и връзката по неповторим метод и нямаме самообладание да забележим по какъв начин приложението Games for Work в Microsoft Teams усъвършенства продуктивността и укрепва връзките на работното място “, сподели представител на компанията, представен от CNET.

Игрите, налични в Teams, не съдържат рекламно наличие и с тях могат да взаимодействат от 2 до 250 души. Например, в Minesweeper потребителите могат освен да играят, само че и да гледат по какъв начин другите го вършат или да оферират по-нататъшни стъпки.

Други от наличните игри в приложението дават сходни функционалности, в това число кооперативна игра и опция за съревнование.

Приложението Games for Work скоро ще бъде налично за всички консуматори на Teams с проекти Education и Enterprise. Разработчиците от Microsoft възнамеряват да разширят листата с игри, налични в приложението, през 2023 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР