Преживяването на изневяра е уникален вид болка. Когато човекът, на когото

...
Преживяването на изневяра е уникален вид болка.
Когато човекът, на когото
Коментари Харесай

Имало 5 основни причини за изневяра

Преживяването на невярност е неповторим тип болежка.
Когато индивидът, на който сте вярвали най-вече на света, наруши това доверие, може да е мъчно да разберете кой път е верен и по какъв начин да продължите напред.
Когато се пробвате да преживеете невярност, може да се борите с решението да останете във връзката или да продължите. Това може да бъде голям избор, изключително в случай че имате деца и изключително след такова мощно разтрошаване на сърце.
Кои са 5-те съществени аргументи, заради които хората изневеряват?

1. Изневеряват, тъй като са ядосани или желаят възмездие
Гневът и отмъщението са чести аргументи за невярност. Единият сътрудник се усеща подценен или пренебрегнат и излага гнева си, като се ангажира повече с трети субект или се забавлява с другари постоянно на открито. Това дава на изневеряващия брачен партньор или сътрудник чувството, че е възстановил възприятието за равновесие във връзката, откакто се е чувствал подценен или потиснат. Хората, които изневеряват, постоянно търсят да получат възприятие за надзор, когато се усещат обезсилени, безпомощни или неуверени във връзката си. Излагайки интимно гнева си, изневеряващият сътрудник всъщност демонстрира предпочитание за възмездие, разсейвайки личния си усещан или неволен позор и оскърбление върху нищо неподозираща половинка сътрудник като игра на прочувствен парещ картоф.

2. Защото са несигурни
Не е изненадващо, че ниското самочувствие е типична част от това за какво хората изневеряват. Когато някой се усеща незабележим за колегата си или се усеща нерешителен в себе си, привлекателността на вниманието от различен човек може да бъде огромен химически подтик за мозъка. С навлизането на обществените медии и приложения стана по-лесно бързо да привлечете вниманието на близките или да се отдадете на фантазията по какъв начин може да наподобява животът с трети човек.

3. Поради боязън от дефицит
Страхът от дефицит също може да бъде фактор за какво хората изневеряват. Ако интимността или вниманието са редки или несъществуващи в една връзка, това може да изрита колегата в основан на боязън режим на оцеляване, блян за физическо допиране и връзка. Разбира се, това не извинява изневярата, само че желанието за връзка е преобладаващо във всички хора. Като тип ние сме твърдо свързани за връзка. Когато чувството ни за връзка с главния сътрудник е компрометирано, колкото и фактически или мислено да е, някои от нас стартират гневна самоотбрана.

Това може да включва обезпечаване на фамилиарност отвън връзката, в случай че главните им сантиментални връзки не съумяват да са съответни в тази сфера.
Примитивна тактика за оцеляване като тази може да подмами даже и най-сложните мозъци към моментна неточност в преценката, подвеждайки колегата.

4. Хората изневеряват от досада
В книгата си „ Състоянието на нещата: преосмисляне на изневярата " Естер Перел означи, че изневярата може да е реакция на скуката на всекидневието. Перел твърди, че изневярата постоянно може да бъде в услуга на търсене на себе си. Често подхранвана от позор, яд или боязън, скуката, която минава в невярност, нормално е съчетана с несъответстваща връзка в една връзка.

5. Искат да изпитат неразрешения плод
Привличането на табу към неразрешеното също може да бъде част от повода, заради която хората изневеряват. За някои вълнението е мъчно да се реализира, в случай че няма детайл на нарушение на разпоредбите. Когато нещо е неразрешено, като сътрудник отвън вашата връзка, съблазънта може да провокира подтик на възбуденост, който е в сходство с възприятието за мощ и удовлетворението да се измъкнете с нещо. С други думи, тайните могат да бъдат привлекателни.

И още
Според изследване от 2018 година 20 до 25% от мъжете и 10 до 15% от дамите оповестяват, че са имали интимни връзки с някой различен, друг от брачна половинка, до момента в който са били женени. Въздействието на изневярата може да бъде доживотно за предаден сътрудник, деца, разширено семейство и даже лицето, което е изневерило, и колегата в аферата. Когато обмисляте по какъв начин да продължите напред след изневярата, от решаващо значение е да проучите персоналните въздействия на една спекулация и средата, довели до нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР