Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите.

...
Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите.
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Ако има добри оферти, ще продаваме

„ Преживяхме сложни 10 дни. Опитахме да съхраним най-много прочувствено играчите. Надявам се на добра игра на следващия ден. Във футбола нямаш време за съзерцания, тъй като бързо идва идващия мач ", разгласи треньорът на Левски Станимир Стоилов на конференцията си преди дуела от седмия кръг на efbet Лига против Хебър.

" Всички, които бяха контузени, са възобновени. Малко по-назад са в подготовката, само че ще бъдат на линия за мача. Михайлов също е здрав, само че на следващия ден на вратата ще бъде Пламен. Не преливаме от играчи. Ако има положителни предложения, ще продаваме. За момента няма оферта, която да задоволява клуба. Играчите би трябвало да мислят за играта си на терена.

Нямам терзание за посещаемостта. Нормално е у почитателите да има разочарования. Любовта надвива над болката при левскарстовото. Само с поддръжка и цялостни трибуни можем да вървим напред. Не виждам смисъл да ги приканвам. Те ще посетят стадиона. Когато е най-трудно, постоянно са на трибуните.

Надявам се паузата да е помогнала на играчите да се отърсят. Те завоюваха любовта, заслужиха си я. Оттук нататък всеки мач за тях в шампионата е край ", отБеляза Мъри.

" В деня след отпадането от евротурнирите се обадих на Наско Караиванов, че сме подготвени, когато преценяват от футболния съюз и нашите противници, на които причинихме стеснение, да изиграем отсрочените мачове. Няма да имаме искания. Това важи и за Суперкупата. Ще се съобразим напълно с футболния съюз и съперниците.

Отборът е изгубил 1 или 2 мача за последните 8-9 месеца и може би още 1-2 без значение. Не е елементарно да детронираш някого. Нужно е да играем на високо равнище всеки мач. За мен е значимо моят тим да играе на най-много всеки мач. Постигане на неизменност в играта е най-трудното “, сподели още Стоилов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР