Преизбраният президент на Русия Владимир Путин смята, че той и

...
Преизбраният президент на Русия Владимир Путин смята, че той и
Коментари Харесай

Путин: Всички кандидати за президент на Русия имаме общи цели

Преизбраният президент на Русия Владимир Путин счита, че той и другите претенденти на изборите имат общи цели, предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Путин бе избран отново на поста с 87,28 % от гласовете на завършилите през вчерашния ден тридневни избори в страната, демонстрираха данни, оповестени през днешния ден на уеб страницата на Централната изборна комисия на Русия след обработването на 100 % от изборните протоколи, на които се базира по-рано през днешния ден ТАСС.

" Всеки от нас измина своя път в хода на тази изборна акция. Аз знам, и постоянно потеглям оттова, че всеки човек, още повече ръководител на парламентарна група, има собствен мироглед за това какво и по какъв начин е належащо да създадем, с цел да можем да реализираме едни и същи цели в националното развиване ", съобщи Путин в обръщението си към другите кандидат-президенти на среща в Кремъл.

" Нашите цели по този начин и по този начин си остават общи, това е несъмнено, явно е ", съобщи президентът.

" Знам това вследствие на дългото и близко другарство както с вашите партии, по този начин и с вас самите ", обърна се президентът към Николай Харитонов от Комунистическата партия на съветската федерация (КПРФ), Владислав Даванков от партия " Нови хора " и Леонид Слуцки от Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР).

Според информацията на ТАСС Путин е уверен, че упоменатите от него общи цели следва да се реализират и " не е значимо коя партия какви хрумвания излага ".

Президентът на Русия Владимир Путин организира телефонен диалог с президента на Южна Осетия Алан Гаглоев, заяви представителят на съветския държавен глава Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Президентът Путин организира телефонен диалог с президента на Южна Осетия – Гаглоев, който сърдечно го поздрави за триумфа на президентските избори ", заяви представителят на Кремъл.

Президентът на Абхазия Аслан Бжания също поздрави съветския си сътрудник за преизбирането, като означи, че народът на Абхазия единомислещо е подкрепял неговата кандидатура.

" Уважаеми Владимир Владимирович, от името на многонационалното население на Абхазия и персонално от мое име, позволете да ви поздравя с безапелационната победа на президентските избори, които потвърдиха тържеството на демократическите правила и демонстрираха пред света гражданската зрялост на съветското общество. Народът на Абхазия на процедура единомислещо поддържаше вашата кандидатура, което удостоверява ненарушимите връзки на другарство и съдействие сред нашите страни, учредени на общи исторически, духовни и културни полезности ", написа в телеграмата до съветския президент, оповестена на интернет страницата на президента на Абхазия.

Бжания изрази убеденост, че под ръководството на Путин " Русия ще продължи пътя към достигането на поставените цели, включително и победа в специфичната военна интервенция ".

" Пожелавам на вас и на народа на Русия пожелания за благоденствие, благополучие, благоденствие, спокойно небе и благополучие ", написа още в поздравленията си президентът на Абхазия.

Сепаратистките републики Южна Осетия и Абхазия, които са част от Грузия и са приети за самостоятелни от Русия, само че не и от Западните страни, включително и от България.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР