Прехвърлят го с линейка във ВМА Командирът на авиобазаГраф Игнатиево

...
Прехвърлят го с линейка във ВМА Командирът на авиобазаГраф Игнатиево
Коментари Харесай

И командирът на авиобаза "Граф Игнатиево" е заразен

Прехвърлят го с кола за спешна помощ във ВМА

Командирът на авиобаза " Граф Игнатиево " бригаден военачалник Николай Русев е признат във ВМА със съществени признаци на ковид, оповестява, базирайки се на информация от базата. Летецът е брачен партньор на журналистката от Би Ти Ви Габриела Наплатанова.

Ген. Русев, който е непосредствен до президента Румен Радев и неотдавна пое управлението на " Граф Игнатиево ", е докаран с кола за спешна помощ в болничното заведение. Там към момента се лекува и ген. Димитър Петров - шефът на Военновъзушните сили, който даде позитивен тест за ковид още в неделя.

Миналия петък двамата генерали са били един до различен на тържествата във връзка празника на Военновъздушни сили. " В петък вечерта в резиденция " Лозенец " дружно с още стотина военни и с президента Румен Радев честваха няколко часа и никой не носеше маска ", сподели участвал на коктейла.

Ген. Русев е единственият от тържествата, за който сега се удостоверява, че е с ковид.

Президентът Радев даде два негативни теста. Той обаче направи голям дипломатически гаф, като скри, че е контактен с болен от ковид и отпътува на публична аудиенция в Естония. Талин обаче незабавно приключи визитата му и го върна в София. В делегацията бяха 30-ина предприемачи и публицисти. Сред тях и брачната половинка на инфектирания ген. Русев.

От Министерството на защитата оповестиха преди ден, че всички контактни на ген. Димитър Петров са известени, че може да са лепнали вируса от него. Ако е по този начин, ген. Русев и брачната половинка му е трябвало да се изолират. Наплатанова обаче е отпътувала за Талин дружно с оператор. Не е ясно дали членовете на делегацията са си създали проби и кой от тях носи Коронавирус.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР