Прехвърлих бизнеса си. Не е редно да назовавам имена. В

...
Прехвърлих бизнеса си. Не е редно да назовавам имена. В
Коментари Харесай

Петър Манджуков: Хиляди са хората в България, които са имали и имат офшорни фирми

Прехвърлих бизнеса си. Не е редно да посочвам имена. В нашата колегия е индивидът, той е имал отношение към този тип търговия. Не е редно без неговото позволение да публикация. Има го в комерсиалния указател. Не съм бил непосредствен с властта. Познавам доста хора, само че не съм се занимавал с публични поръчки. Не съм се възползвал от познанства с властта.

Няма по какъв начин да не излезе моето ми в „ панама “. В България до 2000 г- нямаше регулация и всички работиха с офшорки. Би било редно да се направи ретроспекция на прилагане на този търговски инструмент. Това, че излязоха няколко имена в този момент, стотици и хиляди са хората в България, които са имали и имат офшорни компании.

Това е търговски инструмент, зони за свободна търговия. Там се записва всеки. Тук нюансът е хора, които са на властови позиции за разпределение на запаси. В международната търговия има друго понятие-комисионни. Между тях и офшорките има доста обща връзка. Комисионна е признателност за услуга.

Това е един от методите, по които подкупен общественик, който има желание да взима такива комисионни, да приема формата и метода, по който да ги приема. Всички прехвърляния в щатски долари са проследени.

Аз постоянно съм поливан с мръсотия. Даже последно имах дело, което завоювах против създателите на публикацията. Зная какво е да си безпричинно оплют и залят с мръсотия. Това не води до нищо. Не зная да има присъди против господин Пеевски, против майка му, против братя Бобокови. Не е редно страна-членка на Европейски Съюз, да се случват сходни неща.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР