Прехвалената от Борисов нова отсечка на околовръстното между жк Младост“

...
Прехвалената от Борисов нова отсечка на околовръстното между жк Младост“
Коментари Харесай

1,7 км бойково околовръстно - час и 20 минути! Кал и лоша маркировка

Прехвалената от Борисов нова права на околовръстното сред жк „ Младост “ около Горубляне и отбивката към автомагистрала ”Тракия ” е дълга 1,7 км. Разрешената скорост е 30 км. В момента се минава приблизително за 1 час и 10 минути. Ако имате шанс. Два-три ТИР-а прибавят най-малко още 10-2- минути. Стотици, даже хиляди коли в тежко запушване.
Загуба на моточасове, милиони на компании и търговци, загуба на време. Излишен разход на гориво - стотици тонове.

Това е равносметката от следващата нелепа ПР-акция на към момента премиера Бойко Борисов. Ако имате нерви и ненужно време, спрете и попитайте някой от шепата бачкатори на обекта и ще чуете прелюбопитни мнения с съществена дума „ майката “…

Тези мнения ги няма във възторжените репортажи на малките екрани с Бойко в центъра на прожекторите. Там всичко е наред - лъскаво и фентъзи.

.
Прибързаният асфалт позор за премиера...

До Пловдив се пътува – макар калпавите кръпки и отбивки на автомагистралата – за към час и трийсет минути. Разстоянието е 144 км. За същото време се изпълзявт 1,7 км от " отвореното " околовръстно. На всичкото от горната страна на кръстовището при Горубляне към Панчарево (караулката) сигнализацията и маркировката са толкоз комплицирани, че се основават рискови обстановки през няколко минути.

Премиерските неистини реализират единствено едно: хиляди гласоподаватели се борят с въпросната права, бълвайки псувни с дебита на Ниагарския водопад и децибелите на " Меноуър ".... С тъп ПР - подобен резултат.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР