Преходът към среда с нулеви нетни емисии до 2050 гforkd

...
Преходът към среда с нулеви нетни емисии до 2050 гforkd
Коментари Харесай

Преходът към нулеви емисии ще добави $10,3 трилиона към световната икономика

Преходът към среда с нулеви чисти излъчвания до 2050 гforkd ще сътвори нови промишлености на стойност $10,3 трилиона, съгласно взаимен отчет на Arup и Oxford Economics, представен от Daily Sabah.

Икономическата изгода от намаляването на въглеродните излъчвания " включва директния принос към Брутният вътрешен продукт (брутният вътрешен продукт) от производството на електрически транспортни средства, производството на сила от възобновими източници, производството на съоръжение за чиста сила, възобновими горива и зелено финансиране, плюс активността, поддържана в световните вериги за доставки ", излиза наяве от отчета.
 Инвестициите на Турция във възобновима сила могат да спрат хроничната инфлация
Инвестициите на Турция в най-бързо развиващия се енергиен пазар могат да спрат хроничната инфлация

Това демонстрират данните от ново изследване

С изминаването на всяка година изключителната климатична обстановка, пред която е изправена планетата, става все по-тревожна, само че основава опция за бързото появяване на нови технологии и опит, които са фокусирани върху оправянето с нея, настояват специалистите по климата.

Според тях процъфтяващата световна зелена стопанска система " допуска обособяване на икономическата активност от негативните въздействия върху околната среда ".

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

Световната стопанска система ще тръгне към по-устойчив път, в случай че се избегнат тежките нездравословни резултати от световното стопляне върху околната среда и икономическия разцвет, се прибавя в отчета.

Въпреки че смекчаването на изменението на климата е скъпо, " преходът към устойчива околна среда до 2050 година също по този начин основава големи благоприятни условия в световната стопанска система.
 Снимка 316905
Източник:

Докладът разпознава " три стълба на опциите ", които ще се появят от прехода към стопанска система с нулеви въглеродни излъчвания:
Първо - спирането, породено от прекосяването към чиста сила, ще сътвори благоприятни условия за конкурентоспособност във всички промишлености. Второ - идентифицираме пет огромни нови зелени пазара за неутрални във връзка с въглерода артикули и услуги, които ще се появят. Трето - слагането на планетата на този резистентен път води до обилни изгоди в продуктивността в съпоставяне със свят, в който изменението на климата е оставено неконтролирано или неприятно овладяно.  Петте типа възобновима сила
Петте типа възобновима сила

Възобновяемите енергийни източници в никакъв случай не са били толкоз значими, колкото през днешния ден

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,,,,.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР