Прегръдки и целувки, странни и продължаващи до безкрай ръкостискания, изрази

...
Прегръдки и целувки, странни и продължаващи до безкрай ръкостискания, изрази
Коментари Харесай

Американски хумористи се шегуват с отношенията между Макрон и Тръмп


Прегръдки и целувки, странни и продължаващи до безспир ръкостискания, изрази на взаимна благосклонност - вчерашният ден на Еманюел Макрон и на Доналд Тръмп в Белия дом породи смешки измежду американските хумористи, съобщи Франс прес.

Ашли Паркър, публицист от в. " Вашингтон пост ", дефинира връзките сред Тръмп и Макрон, следени през вчерашния ден по време на срещата им в Белия дом, като " цуни-гуни връзка ".

Водещият Джими Кимел от телевизия Ей Би Си пък направи закачлив паралел сред следеното по време на срещата на Тръмп и Макрон и извънбрачните връзки, приписвани на Тръмп.

" Виждали ли сте го (Тръмп - бел. прев.) да допира някого по този метод? Той му (на Макрон-бел. прев.) приложи версията Сторми Даниълс ", сподели водещият, визирайки изказванията на порнокатрисаната Сторми Даниълс, че е имала полова връзка с Тръмп и че юристът на президента Майкъл Коен й платил 130 000 $, с цел да я пази тя в загадка.

" Когато президентът Макрон поздрави президента Тръмп, той го целуна по двете бузи. Като инстикт Майкъл Коен неотложно изскочи и даде 130 000 $ на Макрон ", сподели водещият Конън О'Брайън по телевизия Ти Би Ес.

Странният епизод, в който в Овалния кабинет пред камерите на малките екрани от целия свят, Тръмп стартира да чисти пърхота от костюма на френския си посетител, също породи много мнения.

" Как да управляваш (Доналд Тръмп), когато той ви унижава обществено?, попита Тревър Ноа, водещ в канала Комеди сентръл. " Ако бях Макрон, щях да отговоря на това ", добави той и сподели, че е очарован от спокойствието на френския водач.

" Господин президент, Макрон е към момента тук, ухилен, откакто е прекарал два дни с вас. Това не е пърхот, това е кокаин! ", пошегува се Стивън Колберт по телевизия Си Би Ес.

В сряда Макрон и Тръмп нямаха среща, откакто прекараха дружно първия и втория ден от визитата на френския водач в Съединени американски щати. Тръмп обаче даде обещание да гледа по малкия екран речта на Макрон пред Конгреса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР