Преговорният екип от ГЕРБ-СДС за ротацията на властта, в състав

...
Преговорният екип от ГЕРБ-СДС за ротацията на властта, в състав
Коментари Харесай

ГЕРБ със светкавична реакция след хода на Петков. Ето какво предлагат

Преговорният екип от ГЕРБ-СДС за ротацията на властта, в състав Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян предложи през днешния ден на „ Продължаваме промяната ” – „ Демократична България ” договарянията сред двете ръководещи обединения да стартират на 9 март, събота, в 10:00 ч. в зала 232 на Народното събрание.
Това се случи, откакто Кирил Петков предложения екипа на ГЕРБ на договаряния още на 8 март.
„ С цел провеждането на градивен и ефективен разговор, предлагаме договарянията да стартират по плана на „ Споразумение за взаимно ръководство в границите на мандата на 49-ото Народно заседание сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната ” – „ Демократична България ” и „ Механизъм за взимане на решения ”, с които разполагате, както и състав и конструкция на Министерски съвет ”, се показва в позицията на ГЕРБ.
Оттам декларират на ПП-ДБ, че „ главните правила и цели на ръководство са заложени, както в нашите работни планове, по този начин и във Вашия меморандум ”.
„ Считаме, че едвам откакто и в случай че реализираме единодушие по съглашението и механизма на ръководство, можем да продължим взаимно по изработването на законодателната и управническа стратегии ”, допълват от ГЕРБ-СДС.
Те упорстват да получат от ПП-ДБ „ удостоверение във допустимо най-кратки периоди, в границите на деня ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР