Преговорите за размяна на затворници между Украйна и Русия продължават,

...
Преговорите за размяна на затворници между Украйна и Русия продължават,
Коментари Харесай

Преговорите за размяна на затворници между Киев и Москва продължават

Преговорите за замяна на пандизчии сред Украйна и Русия не престават, заяви прессекретарят на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) Олена Хитлянска, откакто по-рано в петък украински медии оповестиха, че аероплан с освободени от Русия украинци пътува към Киев.

Украински пандизчии, сред които моряци и кинорежисьорът Олег Сенцов, пътуват със аероплан към Украйна, след завършването на процедура по замяна на пандизчии с Русия, се посочваше в обява във Facebook на украинския общоприет прокурор, представена от Ройтерс.

" Уважаеми публицисти, комплицираният развой на договаряния за продан на заложници продължава. Заредете се с самообладание, уповавам се, не за дълго. Не разпространявайте непроверена информация. Стискаме палци! ", написа Хитлянска във Facebook.

Украинското президентство удостовери, че към момента няма замяна на пандизчии с Русия.

" Процесът на взаимно освобождение на арестувани лица продължава. Информацията за неговото довеждане докрай не дава отговор на действителността. Вече не за първи път виждаме информативен безпорядък, провокиран от цитиране на непотвърдена информация и многочислени " източници ", сподели украинското президентство в изказване, оповестено във Facebook.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР