Преговорите за кабинет продължават, има напредък, заяви в кулоарите на

...
Преговорите за кабинет продължават, има напредък, заяви в кулоарите на
Коментари Харесай

Габриел и Денков водят преговори. Ще се реализира ли вторият мандат?

" Преговорите за кабинет не престават, има прогрес ", съобщи в коридорите на Народното събрание Николай Денков от „ Продължаваме промяната-Демократична България “. Той посочи, че до момента в който всичко не е контрактувано, няма да разисква имена.

Денков още веднъж акцентира, че не знае по-добър финансов специалист от Асен Василев. По думите му Мария Габриел също предлага кандидатури за министри.

От своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че„ Продължаваме промяната “ желаят сами да носят отговорност, в това число с политически лица, а ГЕРБ и „ Да, България “ дават отговор на техните претенции. Според него най-хубавото е експертно държавно управление, в случай че не станемежду първите две партии. По думите му Мария Габриел и Денков водят договаряния и са доста близо до взимане на решение.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява, че нямат място в коалиция сред ГЕРБ и „ ПП-ДБ “. Нинова съобщи, че в случай че двете обединения сформират държавно управление, Българска социалистическа партия ще гласоподава срещу.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР