Преговорите с Володимир Зеленски вече са безсмислени, Русия не се

...
Преговорите с Володимир Зеленски вече са безсмислени, Русия не се
Коментари Харесай

В Русия: Никакви преговори, Украйна се връща в XIX в. след още няколко удара по енергийните обекти

Преговорите с Володимир Зеленски към този момент са безсмислени, Русия не се нуждае от тях, счита военният специалист Евгений Михайлов, представен от " Фокус ".

Така той разяснява известията, че Зеленски е предложил Киев и Москва да се ангажират да не удрят енергийни уреди, като първа стъпка за прекраняване на спора.

" Сега няма никакви преговорни процеси със настоящия украински режим и със Зеленски, който нашите политически водачи към този момент назовават ​​направо нелегитимен президент. Те са безперспективни и ненужни ", съобщи Михайлов в диалог с 360.ru.

Според Михайлов Русия е по-добре предпазена от офанзиви против инфраструктура от Украйна, а идната зима за Украйна ще бъде сложна поради проблеми с електричеството.

" Ако в последна сметка довършим това, което е останало от, да кажем, електрическите станции и подстанции, които към момента съществуват, тогава, несъмнено, Украйна ще се потопи в XIX век и мрак. Следователно никой няма да може да приготви танкове за нахлуване, да създава желязо и така нататък ", споделя специалистът.

Зеленски в тази обстановка " незабавно би трябвало да потърси излаз, с цел да капитулира малко по-късно ", в сравнение с Москва би желала, добави той. В същото време Русия надали ще се съгласи на каквито и да било оферти от Киев, уверен е специалистът.

По-рано Володимир Зеленски в изявление за Financial Times означи, че първата стъпка към преустановяване на спора в Украйна може да бъде взаимното преустановяване на офанзивите против енергийната инфраструктура.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР