Преговорите с Европа ще бъдат възможни, само ако устоим [авторът

...
Преговорите с Европа ще бъдат възможни, само ако устоим [авторът
Коментари Харесай

Европа се готви за въвеждане на военно положение

Преговорите с Европа ще бъдат вероятни, единствено в случай че устоим [авторът е от Русия, бел.р] на огромна медийна провокация от страна на англосаксонците.

В Европа протичат доста забавни процеси. По-специално те стопират: а) заводите за произвеждане на торове (компанията Achema е градообразуващо дружество в град Йонава, Литва, Словакия);

б) стоманолеярни (ArcelorMittal затвори два завода в Германия);

в) В Холандия производството на цветя и оранжерийни култури ще намалее с 40% сред Коледа и идната пролет заради възходящите разноски за отопление (отоплението на оранжерии съставлява до 70% от общите индустриални разходи).

В някогашната Англия жителите няма да имат право да готвят до 20:00 часа, а кръчмите ще работят единствено до 21:00 часа. Въвежда се възбрана за потребление на перални, съдомиялни и фурни от 14:00 до 20:00 часа. Заведенията ще би трябвало да гасят светлините си в 21:00, а последните поръчки ще се одобряват в 20:30.

В допълнение, съгласно MakeUK, федерация на английски заводи, 13% от фабриките към този момент са понижили работното време или заобикалят пиковите интервали, до момента в който 7% стопират производството за по-дълги интервали.

Ясно е, че с времето спешните трендове единствено ще се ускоряват. Въз основа на това европейските политици ще би трябвало да стигнат до крайността, с цел да не се окажат в неговата позиция.

На първото есенно съвещание на клуба " Улица Правди ", извършено на 1 септември, Михаил Хазин предложи въз основа на това Москва да изчака някакво предложение за договаряния. Според мен обстановката е диаметрално противоположна – би трябвало да чакаме внезапно повишение на ставките и напън, за да упорстват на своето и да пречупят волята на Русия за победа.

Не би трябвало да се чака нищо ново - Европа няма да отиде на военна борба. Ще се направи някаква гръмка провокация и ще се вдигне огромен медиен звук, с цел да ни изобличат като кървави варвари и на тази база да ни слагат ултиматум. Естествено, ще е належащо да създадем лицето си на тухла и да продължим да натискаме.

След това, когато популацията на европейските страни може да се разпалва, само че не по-рано от януари 2023 година, плюс едвам през януари републиканците ще получат опцията да прокарат решенията си през Конгреса (изборите за Конгреса ще се проведат на 8 ноември, само че Конгресът и Сенатът ще стартира действителна работа едвам след Коледните празници), едвам тогава си коства да чакаме първите смислени оферти от някои западни политически сили за помирение.



Митинг в поддръжка на Русия в Кьолн. 04.09.2022. Цитат от видеото ``Livestream aus Koln 04.09.2022 Bericherstattung Grundgesetz Art.5`` на потребителя Michel Wittwer 2.0



Протест в Прага на 03.09.2022. Цитат от видеото Demonstrace 03.09.2022 Praha.

Ясно е, че Демократическата партия на Съединени американски щати, Англия, Полша, балтийските страни и някои други източноевропейски лимитрофи ще упорстват за продължение на твърдия курс към Москва.

Икономическите условия обаче може да са узрели до този миг, тъй че на по-голямата част от популацията на европейските страни да не му е до войната. Те ще обвинят своите политици за протичащото се, което ще сложи въпроса за тяхната оставка и провеждането на предварителни парламентарни избори.

Нещо такова. Именно към този сюжет би трябвало да се води Европейският съюз, а за това най-ефективният метод е цялостната енергийна обсада.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР