Преговорите не може да сложат край на войната на Русия

...
Преговорите не може да сложат край на войната на Русия
Коментари Харесай

Институтът за войната: Конфликтът не може да се реши с преговори

Преговорите не може да сложат завършек на войната на Русия против Украйна, а единствено краткотрайно да я спрат, счита Институтът за проучване на войната.
Във всекидневната си оценка за хода на спора основаният във Вашингтон мозъчен концерн се аргументира, че възобновяването на съветската инвазия през февруари тази година, след осемгодишно " преустановяване на огъня ", белязано от смъртоносни офанзиви, е индикация, че съветският президент Владимир Путин няма да откри покой, до момента в който не завладее Киев. От друга страна, украинската опозиция против нашествието сподели, че украинците няма да са предадат елементарно, написа в сводката, оповестена на уеб страницата на Института за проучване на войната.
Конфликтът е неразгадаем, до момента в който " путинизмът " ръководи в Кремъл, разяснява американският мозъчен концерн. Според него договарянията няма да сложат завършек на войната, а единствено могат да основат изискванията, при които съветският президент или неговият правоприемник " путинист " ще възнамерява възобновяване на офанзивата против независимостта на Украйна.
Институтът за изследвана войната поучава западните сили, преди вероятно да окажат напън върху Украйна да изиска договаряния с Русия, да проучат изискванията, които тя може да й предложи, заплахите от предлагането на тези условия и, което е по-важно, вероятността Путин да ги одобри.
Вчера представителят на Кремъл Дмитрий Песков упрекна управляващите в Киев, че не желаят да договарят с Москва. Във вторник украинският президент Володимир Зеленски прикани посредством видеоконферентна връзка водачите от Г-20 да поддържат мирното предложение на страната му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР