Преговорите на похитителите на Адриан Златков са общували със семейството

...
Преговорите на похитителите на Адриан Златков са общували със семейството
Коментари Харесай

Похитителите на Адриан поискали откуп с СМС, парите са платени

Преговорите на похитителите на Адриан Златков са общували със фамилията му посредством СМС-и. Това сподели пред публицисти татко му Антон Златков. 

Откупът е заплатен и персонално предприемачът е водил кореспонденцията с похитителите. Засега не е ясно каква е платената сума. Бащата сподели обаче, че тя била " сериозна " даже и за неговото семейство. Телефонни диалози не е имало, посочи пред публицисти пред дома си Златков. Той счита, че отвличането е единствено и само за откуп и не е е обвързвано с бизнеса с коли.  

" Бизнесът ни е извънредно чист, транспарантен и търпелив ", съобщи Златков.

Адриан е върнат ден, откакто е заплатен откупът, а договарянията са водени една седмица, стана ясно още от обясненията на предприемача.

По думите му над сина му не е упражнено принуждение. " Не са го тормозили, добре са се отнасяли ", сподели бащата.

Похитителите се свързали със фамилията още на втория ден след отвличането. Златков сподели, че не знае елементи към похищението, само че изясни, че синът му е бил зарязан в региона на Искърското дефиле в посока Самоков. Там хора са го качили на автостоп и Адриан се е свързал с родителите си от техния телефон.

Синът му не е имал врагове. " Има една приказка: всички обичат Адриан ", сподели Златков и изясни, че той и фамилията му се опасяват и за първи път имат защита.

" Всеки човек би се страхувал, няма човек на земята, който да преживее този призрачен сън и да не се опасява. Преди в никакъв случай не сме имали защита, постоянно сме се наслаждавали на проведен и спокоен живот ", разясни предприемачът. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР