Преговорите на Има такъв народ с останалите партии в парламента

...
Преговорите на Има такъв народ с останалите партии в парламента
Коментари Харесай

Преговорите на ИТН продължават, темата е правосъдие

Преговорите на " ИТН " с останалите партии в Народното събрание за поддръжка на тяхно държавно управление не престават. Миналата седмица групировката на Слави Трифонов организира начални съвещания с всички без ГЕРБ, а в този момент стартират експертните диалози. Първата тематика е правораздаване.

" Все още не е връчен проучвателния мандат. Нека президентът да го връчи, имаме срещи по секторна политика, по-скоро за правораздаване, само че нищо не знам в детайли и аз също. Разговаряйте с управлението на партията ", сподели пред бТВ ръководителят на Народното събрание Ива Митева от Има Такъв Народ.

От партията на Трифонов акцентират, че в случай че има държавно управление с техния мандат, то ще е еднопартийно и сами ще изберат състава на кабинета си. Още преди да стартират диалозите с другите партии, те оповестиха, че търсят поддръжка за политики.

След първата среща предходната седмица съпредседателят на Демократична България Христо Иванов сподели, че в случай че има държавно управление с Има Такъв Народ са се разбрали, че. Именно правосъдната промяна е една от основните тематики за Демократична България.

От " Изправи се БГ! Ние идваме " също дефинираха правосъдната р Същата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР