Преговорите между семейство Глейзър и английския бизнесмен Джим Ратклиф за

...
Преговорите между семейство Глейзър и английския бизнесмен Джим Ратклиф за
Коментари Харесай

Преговорите за продажбата на Манчестър Юнайтед са в напреднала фаза

Преговорите сред семейство Глейзър и британския предприемач Джим Ратклиф за продажбата на Манчестър Юнайтед са в напреднала фаза. Това твърди " Тутомеркато ". Двете страни водят интензивни диалози в последните дни, като са покрай реализиране на съглашение между тях.

Според информациите, президентът на " Инеос " ще заплати към 4 милиарда паунда за акциите на " алените дяволи ". Това обаче наподобява ненапълно необичайно на фона на това, че неотдавна от семейство Глейзър обявиха, че няма да продадат клуба за по-малко от 6-7 милиарда паунда.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Настоящите притежатели на Юнайтед оповестиха клуба за обмен през ноември 2022 година. По-късно те сложиха като последна дата за договарянията края на февруари. Така че към момента има задоволително време и за други претенденти да насочат своите предложения.

Тепърва ще забележим по какъв начин ще се развият събитията, само че по всичко проличава, че Ратклиф е най-сериозният претендент за Юнайтед сега. Още повече, че той е и огромен почитател на клуба и ще направи всичко по силите си да завоюва наддаването.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР