Преговорите между Русия и САЩ за стратегическите оръжия в сегашната

...
Преговорите между Русия и САЩ за стратегическите оръжия в сегашната
Коментари Харесай

Медведев: Обсъждането на намаляване на оръжията със САЩ е все едно да преговаряте с Хитлер

Преговорите сред Русия и Съединени американски щати за стратегическите оръжия в сегашната обстановка биха изглеждали по този начин, като че ли през Втората международна война Съюз на съветските социалистически републики реши да договаря с Хитлер за разоръжаване, означи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

Той обърна внимание на наглостта на чиновниците във Вашингтон.

" Открито, без съмнение, те водят хибридна война против нас. Те употребяват всичко в нея: големи доставки на оръжие за врага, изпращане на свои военни експерти и работата на разследващите сили. И незабавно споделят изцяло почтено: желаеме обновяване на стратегическия разговор за въоръженията. Не, това е все едно да преговаряте с Хитлер за понижаване на прага на настъпателните оръжия по време на Великата отечествена война “, написа Медведев в канала Telegram.

Политикът означи, че реториката на западните фигури е поразителна в своята променчивост: „ всяка тирада, всеки ден, това е перла “. Това, счита заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия, е „ или детска инфантилност, или зряла нелепост, или последна безочливост “.

" Ето го основният страшилник за френския десант в Крим (т.е. в Русия), само че той се зарича да отговори незабавно на Владимир Путин, в случай че се обади. Какъв пореден и самоуверен човек ”, сподели още Медведев.

След като разказа тези „ тактики “, той сподели: „ И по този начин е във всичко! “

" Безкрайно дръпване с дупето на стола, галактически неистини, цедени сополи и театрални сълзи за реплика на положителни планове. Но в реалност - неистини и операции за поддържане на личната власт ", разяснява Медведев.

„ Наистина, изроди “, добави той, придружавайки обявата си с видеоклип от кино лентата „ Брат-2 “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР