Преговорите между Израел и Хамас за постигане на споразумение за

...
Преговорите между Израел и Хамас за постигане на споразумение за
Коментари Харесай

Израел: Преговорите в Париж за пауза на сраженията бяха конструктивни, но различията остават

Преговорите сред Израел и Хамас за реализиране на съглашение за освобождение на заложниците и краткотрайно преустановяване на сраженията, са били " градивни ", само че остават обилни разлики. Това оповестяват от кабинета на израелския министър председател Бенямин Нетаняху след приключилите в Париж диалози по самодейност на Катар, Съединените щати и Египет.

През седмицата ще има спомагателни общи срещи, се споделя в известието на израелското държавно управление.

Междувременно Организация на обединените нации страните, оповестили прекъсване на финансирането на Агенцията за подкрепяне на палестинските бежанци, да преразгледат решението си. Финансирането беше замразено от девет страни поради обвинявания на Израел, че чиновници на организацията са забъркани в нападението на Хамас от 7-ми октомври. Световната организация разгласи следствие и даде обещание наказване при доказване на виновност.

Съединените щати дадоха Трима американски военни са починали и десетки са ранени при нахлуване с дрон против база в североизточна Йордания до границата със Сирия. Вашингтон упрекна проирански групировки, които работят в Сирия и Ирак.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР