Преговорите между холивудските студия и профсъюза на актьорите Sag-Aftra се

...
Преговорите между холивудските студия и профсъюза на актьорите Sag-Aftra се
Коментари Харесай

Холивудска стачка: Профсъюзът на актьорите Саг казва, че проблемите все още са нерешени

Преговорите сред холивудските студия и профсъюза на актьорите Sag-Aftra се възобновяват във вторник, с огромни трудности като потреблението на AI към момента забранен.

Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти (AMPTP) издаде своята „ най-хубава и дефинитивна оферта “ в събота.

Съюзът на актьорите обаче сподели, че " има няколко съществени точки, по които към момента нямаме съглашение ".

Филми като най-новия " Мисията невъзможна " бяха отсрочени заради дългогодишната стачка.

Стачката към този момент е в своя 117-ти ден.

Тази обява в Twitter не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или пробвайте с различен браузър. Вижте истинското наличие в Twitter. BBC не носи отговорност за наличието на външни уеб сайтове. Пропускане на обява в Twitter от SAG-AFTRA

Разрешаване на наличие в Twitter? < /p>

Тази публикация съдържа наличие, предоставено от Twitter. Искаме вашето позволение, преди да се зареди нещо, защото те може да употребяват бисквитки и други технологии. Може да желаете да прочетете и преди да приемете. За да видите това наличие, изберете „ одобрявам и не преставам “.

Приемам и не преставам BBC не носи отговорност за наличието на външни уеб сайтове. Край на обява в Twitter от SAG-AFTRA

Вътрешен човек от студио сподели на Deadline, че макар че договарянията в понеделник са били „ продуктивни “, към момента има „ нужна още известна работа, преди да има договорка “. сред нас, най-малко все още “, добави вътрешният човек.

В изказването си Саг-Афтра сподели: „ Тази заран нашите договарящи публично дадоха отговор на „ Последната, най-хубава и дефинитивна “ оферта на AMPTP.

" Моля, знайте, че всеки член на нашия телевизионен/театрален комитет за договаряния е решен да обезпечи вярната договорка и по този метод да обезпечи това стачка до край отговорно.

" Има няколко съществени детайла, по които към момента нямаме съглашение, в това число AI. Ще ви държим в течение с развиването на събитията. "

Тъй като Warner Bros Discovery и Disney би трябвало да отчетат облаги тази седмица, и студията, и актьорите ще се стремят да намерят компромис.

Комбинацията от към този момент позволената стачка на WGA и продължаващата стачка на Sag-Aftra се пресмята, че е коствала на стопанската система на Калифорния над $6,5 милиарда (£5,3 милиарда) до момента, съгласно Deadline.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Disney/Marvel's Blade, Dune Part Two и Fantastic Four бяха отсрочени с няколко месеца, до момента в който Avengers: The Kang Dynasty и Avengers: Secret Wars също бяха отсрочени с една година.

Екшън римейкове онлайн на анимациите на Дисни Моана и Лило и Стич също са наранени, както и поредицата Аватар на Джеймс Камерън и Падингтън в Перу.

За какво е стачката?

Sag-Aftra желае студиата и услугите за стрийминг да предложат по-добро възнаграждение, увеличени възнаграждения, по-високи вноски към техните пенсионни и здравни проекти и защитни ограничения при потреблението на изкуствен интелект (AI) в производството.

Докато траят стачките, не очаквайте да видите холивудски звезди на кино министър председатели, фестивали, конгреси или червени килими. Правилата на съюза не разрешават на актьорите да одобряват каквато и да е работа, в това число промоция или реклама за планове.

Това накара уредниците на премиите Emmy да реалокират церемонията си от септември за идващия януари.

Холивудските писатели прекратиха стачката си през септември след съвсем пет месеца. Техният спор също беше концентриран към разногласието за заплащането и потреблението на AI в промишлеността.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР