Преговорите между Гави и Барселона стигнаха до задънена улица. Двете

...
Преговорите между Гави и Барселона стигнаха до задънена улица. Двете
Коментари Харесай

Тийнейджър на Барселона натиска клуба за повече пари

Преговорите сред Гави и Барселона стигнаха до задънена улица. Двете страни не могат да се схванат за параметрите на новия контракт на 17-годишния юноша и понастоящем няма никакво развиване по тази тематика, съобщава”Ел Насионал”. Сегашният договор на халфа е до лятото на 2023 година и към този момент доста клубове наблюдават обстановката към него с подготвеност да насочат предложения.

Към момента от Барселона са декларирали, че няма да изпълнят изискванията, сложени от полузащитника. Футболистът е наясно, че би получил много по-висока заплата, в случай че отиде в клуб от Висшата лига и упорства от Барса да му предложат сходни параметри. Шефовете на “Камп Ноу” обаче считат, че претенциите му са доста повишени, изключително предвид на сложната финансова обстановка, в която се намира клубът.

Все отново от Барселона не считат елементарно да изтърван един от най-големите си гении и ще седнат още веднъж на масата за договаряния по време на паузата за националните тимове. В тях ще бъде включен и наставникът Шави, който също ще опита да убеди младока да остане в родния си клуб.

Гави стартира да се постанова в състава и прави доста положително усещане с играта си. От началото на сезона той има 24 дуела, 2 гола и 5 асистенции на сметката си. Той стигна и до националния тим на Испания, където е взел участие в 4 мача за “Ла Фурия”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР