Преговори за ново правителство още не се водят, но аз

...
Преговори за ново правителство още не се водят, но аз
Коментари Харесай

Мутрите се разпадат – мирисът на власт скара Манолова и Хаджигенов

 Преговори за ново държавно управление още не се водят, само че аз съм подготвен да стартира незабавно, тъй като това е значимо. Харесва ли ни или не, гласовете на Българска социалистическа партия ни трябват. Без тях не можем да създадем нищо “, съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на “Изправи се!Мутри вън “ Николай Хаджигенов, представен от уеб сайтът.

Така монтанският юрист се извъртя доста бързо, откакто преди изборите твърдеше, че всички би трябвало да са против ГЕРБ, само че в никакъв случай с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Хаджигенов даже сподели, че е подготвен стана министър. Той отиде още по-далеч и призна, че обединението " Изправи се! Мутри вън “ не му харесва, само че тя е е сработила да влезе в Народното събрание.  " Направих нещо, което не ми харесва, само че то сработи ", означи той.

Признанията му провокираха Мая Манолова и Татяна Дончева, които обявиха, че Хаджигенов може и да не бъде част от бъдещата им парламентарна група. “Това, което е декларирал сутринта, е персонално мнение и не ангажира обединението. Нееднократно в предизборната акция сме декларирали ясно, че нито ще даваме, нито ще търсим поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи. В диалози и пазарлъци с партиите на статуквото не влизаме. С ГЕРБ, с Движение за права и свободи и с Българска социалистическа партия в пазарлъци да държавно управление не влизаме “, безапелационна бе Манолова.

" Нито един от определените депутати, който си разреши да влиза в сделки за министерски кресла, постове и позиции, няма да бъде част от парламентарната ни група, зарече се тя. И подсети позицията си, че ще водят диалози с " ИТН " и " Демократична България " за общи дейности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР