Преговори за кабинет все още не се водят, но аз

...
Преговори за кабинет все още не се водят, но аз
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Гласовете на БСП ни трябват, за да убием ламята

Преговори за кабинет към момента не се водят, само че аз персонално съм подготвен да стартира договаряния незабавно, тъй като това е значимо. Това съобщи съпредседателят на коалиция „ Изправи се, мутри вън “ юрист Николай Хаджигенов в утринния блок на Българска национална телевизия.
Гласовете на Българска социалистическа партия ни трябват, с цел да убием ламята и без тях не можем да го създадем, безапелационен бе Хаджигенов и добави, че това не значи, че обединението " Изправи се, мутри вън " ще се оженят за социалистите или ще създадат някаква коалиция.  Според него това, което Борисов предлага, го прави за да оцелее още един ден.
 Хаджигенов и Манолова откликнаха на апела на Нинова, ще се заемат с черните каси на властта Хаджигенов и Манолова откликнаха на апела на Нинова, ще се заемат с " черните каси на властта "
Коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ се разгласи за прекъсване на всички покупко-продажби и концесии от страна на държавното управление. Това съобщи п...
По думите му част от хората желаят незабавно нови избори, като че ли изборите са вълшебна пръчица, с която Бойко Борисов ще изчезне и ще бъде оправена страната. Искаме ли Оперативна програма в Народното събрание, желаеме ли Васил Божков, само че в този момент е моментът, в който ГЕРБ и Бойко Борисов се гърчат. Ако в този момент създадем избори, каква е вероятността той да извади още един златен пръст – много сериозна, безапелационен бе юрист Хаджигенов.
Има един допустим резултат, който е много четен, само че това, което би трябвало да създадем е да съставим държавно управление и да довършим ламята. За това държавно управление може да има доста къс живот, само че за този къс живот би трябвало да променим Изборния кодекс, с цел да можем да променим метода на осъществяване на изборите, настоя юрист Хаджигенов.
Според него е допустимо да има избори 2 в 1 наесен – предварителни парламентарни избори и президентски избори. Това върху, което обединението мисли е по какъв начин да има държавно управление. В една естествена работеща народна власт няма значение кой ще бъде министър-председател, уточни Хаджигенов.
От коалиция „ Изправи се, мутри вън “ са подготвени на всички да приключат ГЕРБ и да стартира да градят. Ако би трябвало да поддържат държавно управление, с цел да трансформират нещата, биха го създали. Николай Хаджигенов би станал министър, в случай че би трябвало да пожертва себе си.
 Николай Хаджигенов: Бойко си отиде Николай Хаджигенов: Бойко си отиде
Надяваме се народът да бъде в Народното събрание. Живот и здраве, митингът завърши. Това съобщи в изборното студио по bTV Арман Бабикя...
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР