Преглеждаме редовно профила на Нина Добрев в Instagram и отлично

...
Преглеждаме редовно профила на Нина Добрев в Instagram и отлично
Коментари Харесай

Нина Добрев не се страхува от акулите

Преглеждаме постоянно профила на Нина Добрев в Instagram и чудесно знаем, че актрисата обожава да пътува, посещава нови места и изживява нови страсти.
 Нина Добрев, Шон Уайт още фотоси от почивката им на Малдивите
Плажните занимания на Нина Добрев

Секси, луда и по бански

Като цяло Нина обича да провокира себе си и да се впуска в завършения. Отново от профила ѝ в обществената мрежа знаем, че обича акулите. А последният ѝ пост ни го показва образно.

Актрисата разгласява видео, от което виждаме по какъв начин тя се приготвя, а по-късно и гмурка в компанията на Шон Уайт в търсене на тигрови акули. Двамата, несъмнено, се натъкват на подобен образец и напълно умерено плуват към него. Като българката даже реализира контакт с акулата.

В описанието към поста Нина Добрев разяснява, че преди време се е страхувала от акулите, само че този боязън е бил преодолян, когато се е озовала във водата с тях. Тогава е схванала, че те в действителност изобщо не се интересуват от хората.

Добрев написа, че е имала опцията да плува с доста типове акули досега, само че фантазията ѝ е била да се допре и до тигрови акули. В деня на гмуркането във водата е имало цели три акули от този тип, като една от тях е била Рокси - четириметрова тигрова акула, която е била доста другарски настроена.

Нина държи всички да извърнат внимание на това, че с Шон Уайт не са обезопасени в клетка и че акулите са доста спокойни. В нито един миг те не са се пробвали да ги ухапят или атакуван. Българката твърди, че в медиите акулите биват изкарвани като безпощадни убийци, а в действителност са тъкмо противоположното.

Нина Добрев разяснява, че неотдавна в Съединени американски щати - Флорида и Алабама да вземем за пример, е имало съревнование за ликвидиране на акули. И че в действителност не те са убийците, а ние - хората. Тя се възмущава, че в Алабама има родео, което цели участниците да убиват акули чук, които са заплашен тип.

Добрев недоумява по какъв начин това може да бъде законно и приканва тези съревнование и безпричинни избивания на акули да спрат. Призовава и огромни компании и корпорации като Coca-Cola, Chevrolet, iHeartRadio и Yamaha Music да спрат да поддържат такива събития.
 Акулите, дългокрила акула, раковинена акула чук, гигантска акула чук и фрапантното понижаване на популацията
Популацията на акулите е спаднала със 70%

Данните не са по никакъв начин оптимистични

Нина Добрев има вяра, че би трябвало да защитим акулите, тъй като в случай че избиването им не спре - те скоро ще изчезнат като тип. С тях и океанът ще загине, а той е извънредно значим за нас, тъй като създава 70% от кислорода на планетата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР