Прегърнаха се с ГЕРБ и си поделиха председателските места в

...
Прегърнаха се с ГЕРБ и си поделиха председателските места в
Коментари Харесай

Вигенин: Общинските съветници на БСП в СОС се прегърнаха с ГЕРБ

„ Прегърнаха се с ГЕРБ и си поделиха председателските места в комисиите ”, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин по Нова нюз ппо мотив решението на левицата за промяната на управлението в София.

По думите му решението на общинските съветници в столицата да гласоподават за ръководител и да вземат участие в комисии е било в прорез с политиката на Българска социалистическа партия.

„ Бих се извинил на ръководителите на районните организации, тъй като прекратяването на техните мандати идва няколко месеца преди приключването им, само че просто уставът е подобен “, означи Вигенин.

Той посочи, че Иван Таков не може да се кандидатира за ръководител на градската конструкция на Българска социалистическа партия в София.

„ С решението на Националния съвет бяха прекъснати мандатите, както на градския ръководител, по този начин и на всички ръководители на районни организации, респективно – и на младежката конструкция ”, разясни депутатът.

Той изясни какво следва оттук насетне.

„ От главните партийни организации ще се излъчат нови делагати, ще се създадат нови районни конференции, което планираме да се случи преди края на април ”, съобщи Вигенин.

Според него на национално равнище ръководещото болшинство трета седмица се занимава с просташки мнения.

„ Кой какво кафе пил и на чие коляно седял, по какъв начин би трябвало да си разделят постовете в регулаторите, по какъв начин би трябвало да си поделят правосъдната власт, това е толкоз неуместно и обратно ”, счита Вигенин, който е и някогашен министър на външните работи.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР