Предводителят на - Станимир Стоилов, не остана доволен от нулевото

...
Предводителят на - Станимир Стоилов, не остана доволен от нулевото
Коментари Харесай

Мъри оправда Левски с контузиите: Разпаднахме се тази седмица...

Предводителят на - Станимир Стоилов, не остана удовлетворен от нулевото тъждество на тима му против Ботев Враца в следващ мач от Първа лига. Стоилов подчертава, че футболистите му не са работили добре в първия половин час в София, само че това, което са създали до края на мача не е било задоволително, с цел да се стигне до успеха.
„ Не сме удовлетворени от резултата, имам забележки и към началото на мача. Започнахме неорганизирани. Мачът беше двуостър в първите 20 минути, не можахме да стартираме мача както би трябвало. След второто полувреме имахме предимство на терена и върху топката. За страдание не си вкарахме положенията”, стартира Мъри.
„ Да търсим аргументи – би трябвало да търсим увереността ни. Още първото полувреме имахме 3-4 идеални обстановки да подадем по-точно. Бари пропусна на празна врата. Трябва да се работи и да търсим по-голяма убеденост пред завършващия удар. Не можем да кажем нищо за Миланов, не му е приятна контузията. До няколко дни ще стане ясно. Напуснаха ни двама от най-опитните играчи – Драган и Миланов, само че ще би трябвало да се оправяме и без тях”, продължи Стоилов.
„ Разпаднахме се тази седмица, контузии. То се видя и първите 20-30 минути. След това тимът се събра и сподели положително равнище, само че чак през второто полувреме. Доволен съм, когато има повече мачове и това ще е добре. Надявам се да подобряваме и демонстрираме положителни игри. Имаме контузени, които би трябвало да се възстановят. Важно е тимът да усъвършенства представянето си. Аз дефинирам кой да извърши и виновността е напълно моя, че състезателят е изпуснал дузпа. Не диря причина в него, само че считам, че моето решение е неверно с оглед, че е пропуснал и в първия мач сред двата отбора”, приключи Станимир Стоилов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР