Предводителят на Монтана - Николай Митов, говори след загубата на

...
Предводителят на Монтана - Николай Митов, говори след загубата на
Коментари Харесай

Митов след обрата: Стана ритане, нямаше футбол

Предводителят на Монтана - Николай Митов, приказва след загубата на тима му от Янтра Габрово след поврат. Митов счита, че мачът в Габрово няма да се запомни с доста футболни достолепия, а две дузпи, осъществени от Даниел Младенов донесоха триумфа на габровци.

„ Стигна се до този поврат, защото не изиграхме някои обстановки добре. После влезе напрежение, брак, прибързаност. Не би трябвало да бъде по този начин, само че очевидно е. Те бяха разколебани и отворени. Само трябваше да играем. Ние самите от брак се разколеба мача и нямаше някакви футболни достолепия. Казах на момчетата, че желаех второто полувреме да свалим топката. Не се получи, стана едно ритване. Не стана футбол. Който желае да играе футбол на високо равнище, без значение от възрастта, излизаш в тези мачове показваш и те взимат нагоре. Давам път на младите, само че би трябвало да си го извоюват и вървят нагоре. Поуките ще ги взема след разбор на мача. И от загубата би трябвало да вземем, гледаме напред “.

„ Не се отрази паузата на нашето движение никога. Дори се възвърнаха някои хора. Имаме 20 индивида. Който е здрав, играе. Всеки мач да побеждаваме се борим. Накрая ще забележим “, приключи Николай Митов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР