Предводителят на Айнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер, говори на редовния

...
Предводителят на Айнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер, говори на редовния
Коментари Харесай

Топмьолер: Левски е добър отбор, но ние ще постигнем целта си

Предводителят на Айнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер, приказва на постоянния брифинг за " орлите " преди мача-реванш против Левски от Лига на конференциите. Топмьолер отличи играта на родния отбор по крилата, само че подчертава, че щабът му той са анализирали дорбе мощните страни на отбора, воден от Николай Костов.

Припомняме, че първият мач на " Васил Левски " приключи при резултат 1:1.

“Първо да желаеме да изкажа моите съболезнования за починалите почитатели на Левски след мача в София, както и на техните фамилиите в този сложен интервал. Анализирахме доста в детайли всичко с моя отбор по отношение на първата среща с Левски. Българитe са доста рискови по двете крила. Там ни затрудниха най-вече. Имаме добър проект, с цел да им се противопоставим добре и на следващия ден ще го създадем.

По принцип обстановката е яснa. Коло няма да играе, ние не сме тук, с цел да мрънкаме, а с цел да се преборим с това предизвикателство. Айнтрахт е по-голям от всеки един състезател. Всички, които ще играят и ще бъдат на пейката, както и със феновете по трибуните, ще се преборим, тъй като ще дадем всичко за Айнтрахт.

Искаме да реализираме нашата цел. При всички случаи задачата ни е да играем в групите на Лига на конференциите. Утре мачът е доста значим за нас. Няма значение дали Коло ще играе, или не, защото мачът е доста значим и ще бъдем оптимално стимулирани. Най-важно е Айнтрахт да продължи присъединяване си в Европа.

Публиката е нашият спомагателен състезател и се видя в Майнц, където поддръжката бе страхотна. Футболистите са доста впечатлени и това е тласък за тях, като ще създадем всичко, с цел да ги зарадваме. Левски е добър тим, само че ние ще реализираме нашата цел ", съобщи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР