Предвиждаме, че в следващите няколко месеца това име ще се

...
Предвиждаме, че в следващите няколко месеца това име ще се
Коментари Харесай

Рами Малек за ролята на живот си в Бохемска рапсодия

Предвиждаме, че в идващите няколко месеца това име ще се загатва все по-честно. Фенове сме на Рами Малек още от Mr. Robot, само че в " Бохемска рапсодия ", който излиза при започване на ноември на кино, той несъмнено прави най-хубавата си роля досега.

И изрично не се сещаме за някой, който би се справил по-добре с спорната личност на Фреди Меркюри. Малек даде изявление и направи фотосесия за онлайн изданието Mr. Porter, където показа размислите си за кино лентата.

 Снимка 385712

" Много се вълнувам. Може да е жалко да го кажа, само че по този филм съм работил по-усърдно, в сравнение с по каквато и да било друга роля ", споделя 37-годишният Малек.

Роден в Лос Анджелис, в египетско православно семейство, за разлика от останалите от семейството, които работят " обичайни " специалности като лекар и преподавател, той взема решение да се захване с актьорство.

 Снимка 385711

" Толкова доста остава прикрито вътре в нас, доста ми е забавно по какъв начин и за какво вършим това. И по какъв начин си отговаряме на въпроси от сорта: Кой съм аз? Какво върша тук? Добър ли съм или неприятен? ", изяснява той интереса си към специалността си.

 Снимка 385713

За превъплъщаването си във Фреди Меркюри Малек несъмнено приказва като за ролята на живота си. Той се приготвя за нея с месеци, като взема уроци по пиано и пеене, работи с треньор по придвижванията.

" Имах две седмици сред последния ден от фотосите на трети сезон на Mr. Robot и тези на концерта на Live Aid на Queen. Заснехме целия концерт за една седмица - всяко едно придвижване от истинския беше повторено. "

 Снимка 385710

Очакваме с неспокойствие премиерата на " Бохемска рапсодия " на 2 ноември. Ето и финалния филмов откъс към кино лентата.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР