Предвижда се те да влязат в сила от следващата седмица.

...
Предвижда се те да влязат в сила от следващата седмица.
Коментари Харесай

Обмислят въвеждането на противоепидемични мерки във връзка с разп...

Предвижда се те да влязат в действие от идната седмица. Новите правила ще касаят най-много лечебните заведения и детските и образователни колективи.

 

Междувременно София-област прекрати присъствения образователен развой от 1 до 7 февруари, реши Областният действен щаб за противопоставяне на епидемии.

 

Заради нарасналата заболеваемост щабът взе решение за въвеждането на нова мярка - учениците в цялата Софийска област да преминат на онлайн образование.

 

Продължава действието на въведените досега ограничения, които са, както следва:преустановяват се плановите съвещания на бременни дами и детските консултации;

преустановяват се профилактичните прегледи, наложителни имунизации и реимунизации в амбулатории за първична извънболнична помощ;
в детските градини и ясли да се организира прецизен утринен филтър;
преустановяват се свижданията в профилираните институции за даване на обществени услуги и в тези за обществени услуги от резидентен вид за деца и възрастни. 

За 5 февруари е планувано ново съвещание на Областния щаб, по време на което ще бъде направена оценка на въведените противоепидемични ограничения и ще бъде взето решение за тяхното прекратяване или продължение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР