Предвижда се наказание лишаване от свобода“ от 5 до 10

...
Предвижда се наказание лишаване от свобода“ от 5 до 10
Коментари Харесай

До 20 г затвор за индиеца, заради когото бе приземен самолен в София |

Предвижда се наказване „ отнемане от независимост “ от 5 до 10 години за буйстващия индиец. Това сподели завеждащият първи отдел на Национална следствена работа Ивайло Ангелов пред публицисти на Летище „ София “. Самолет на " Еър Франс " бе партерен изключително на Летище София тази нощ.

Ангелов сподели, че проблемите са почнали от началото на полета.

„ Все още изпитваме усложнения в това да установим дали е постоянен или не. При всички случаи знае и осъзнава какво е направил. Задължително ще има правосъдна психиатрична експертиза. От момента на задържането му не се държи доста съответно. Но диалозите, които сме провели с него, излиза наяве, че схваща какво е направил. Няма рационално пояснение на това какво е направил “, добави Ангелов.

Той добави, че очевидците на борда споделят, че се е държал надменно и жестоко. „ Пътувал е самичък. Не е ясно дали има престъпно досие “, добави Ангелов.

„ Полетът е траял обикновено. Всички останали пасажери и екипажа са отлетели. Предстои правенето на европейска заповед за следствие, с която ще помолим френските управляващи да ни дават информация за всички пасажери, с цел да можем да ги разпитаме като очевидци. Ще ни показват звуко- и видеозапис от кабината на пътническия салон “, добави още той.

Ангелов сподели, че стюардът, който е бил нападнал, има лека телесна щета.

„ Поведението на индийският жител е основало действителна заплаха самолетът да падне при отваряне на вратата на пътническия аероплан “, заяви още той. Ангелов добави, че защото буйстването е завършило на нашето въздушно пространство, подсъдимостта е на нашите съдилища. „ Не са подготвени още резултатите от тестванията за опиати и алкохол “, сподели още Ангелов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР