Предвижда се командироване на 757 служители на реда в Бургас,

...
Предвижда се командироване на 757 служители на реда в Бургас,
Коментари Харесай

Командироват 757 полицаи в Бургаско

Предвижда се командироване на 757 чиновници на реда в Бургас, увеличение броя на автоматизираните механически средства за надзор и усилване на контрола в административно-наказателната активност. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев на постоянния си месечен брифинг и преди идния летен туристически сезон.

С 51 по-малко са жертвите по пътищата от началото на 2018 година в съпоставяне със същия интервал на предходната година, заключи вътрешният министър.
Валентин Радев разяснява и вотът на съмнение, който депутатите дебатираха във вторник, а гласоподаваха тази заран.

" Вотът на съмнение бе предстоящ, само че е цялостен сюжет и цирк. Поне да ни бяха показали кривиците и грешките ", съобщи Радев.

Министерство на вътрешните работи шефът съобщи, че е задоволен от свършената работа по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Най-важните, от които са по тематиката за миграцията. Организирани са общо 268 събития в Брюксел, а 34 в София. Големият потенциал бе запазване на сигурността на всички посетители и запазване на публичния ред в града.

Министър Радев се похвали и че до края на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз не се е случил нито един случай.

Радев регистрира, че има и прогрес във връзка с промяната на Шенгенската осведомителна система, промени във визовия кодекс и регламента за Визовата осведомителна система.

Напредък се вижда и във връзка с промяната на Общата европейска система за леговище, Дъблинския правилник и процедурния правилник. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР