Предвижда се дневният ред за понеделник да включва проект на

...
Предвижда се дневният ред за понеделник да включва проект на
Коментари Харесай

ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС искат извънредни заседания на НС в понеделник и вторник

Предвижда се дневният ред за понеделник да включва план на решение за предприемане на дейности по построяването на 7-и и 8-и блок на площадка № 2 на АЕЦ " Козлодуй " ЕАД с технология АР 1000. Предлага се депутатите да прегледат на първо четене промени в Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна.

Трета точка е чуване на министъра на културата Кръстьо Кръстев, министъра на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков и ръководителя на Държавната организация за метрологичен и механически контрол Евгени Симеонов по отношение на това спазен ли е законът при демонтажа на Паметника на Съветската войска в София. Предлага се да бъде изслушан министър-председателят Николай Денков по отношение на позицията на Република България в идни съвещания, както и за резултатите от извършените съвещания на Европейския съвет.

Точка единствена в предлагания дневен ред за вторник е второ четене на промените в Конституцията.

Заседанието на Народното събрание през днешния ден се провали поради митинг в пленарната зала на " Възраждане ", " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН " ( ИТН) - с разнообразни претекстове. След извършения председателски съвет се откри, че не може да се възвърне естественият ред в залата, заради което приключвам днешното съвещание, разгласи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. Следващото съвещание ще бъде на следващия ден в 9:00 часа, добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР