Предвижда се да има дронове. Българската армия използва дронове, има

...
Предвижда се да има дронове. Българската армия използва дронове, има
Коментари Харесай

Променят Инвестиционната програма на Министерството на отбраната ...

" Предвижда се да има дронове. Българската войска употребява дронове, има две процедури за публични поръчки и контракти, подписани за разнообразни видове дронове, съответно за Сухопътни войски. Със сигурност потреблението на такива самостоятелни средства или отдалечено управляеми средства със системи за изкуствен интелект ще намерят място в програмата ", разяснява Тагарев, представен от Българска телеграфна агенция.

 

Относно включването на нов сътрудник в многонационалната бойна група Тагарев съобщи, че ще се въздържи да каже кой е сътрудникът, до момента в който не бъде публично оповестено от самия сътрудник. " Това ще способства за повишение на бойния състав до равнище бригадна група към 5000 военнослужещи тогава, когато е належащо. Имаме към 1000 военнослужещи от съюзни страни, в случай че ситуацията се резервира каквато е сега, надали ще наложи да имаме повече от 1500 души ", изясни министърът.

 

Има изразена подготвеност и от трите страни (България, Турция и Румъния - бел.ред.) противоминната интервенция да стартира в оптимално къси периоди и ще продължи, до момента в който има потребност,.

 

Според него рискът от бежанска вълна е доста невисок и поради това няма нужда България да усили в допълнение силите за отбрана на границата. 

 

" Военните дейности на подобен вид организации като „ Хамас “ са подчинени на пропагандна идея и по какъв начин те да убедят международното публично мнение в своята справедливост. Нещо, което те изгубиха в първите дни изрично. Примерът с болничното заведение демонстрира, че те не престават да работят и следват тази своя линия ", сподели още Тодор Тагарев.  

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР