Предвидено е в 10.00 часа сутринта пред сградата на Народното

...
Предвидено е в 10.00 часа сутринта пред сградата на Народното
Коментари Харесай

От КНСБ излизат на голям протест в понеделник, искат 450 млн. лев...

Предвидено е в 10.00 часа сутринта пред постройката на Народното събрание да стартира протест, след който да се организира и протестно автошествие по централни улици и булеварди на столицата. 

 

Очаква се в синдикалните протестни дейности да вземат присъединяване управлението на КНСБ и главните й членове от всички браншове и районите на страната. 

 

Водещото искане е за даване на спомагателни 450 милиона лв. за нарастване на заплатите в обществения бранш, които да залегнат в Бюджета за следващата година главно от финансовите разноски. 

 

След края на митинга, в 11.00 часа, ще стартира автошествие по централни столични булеварди и улици: от площад " Независимост ", през Орлов мост, НДК, " Руски монумент ", " Тодор Александров " и назад пред постройката на Народното събрание. 

 

Представители на КНСБ към този момент сигнализираха, че назрява обществено напрежение на редица места: районните здравни инспекции, " Училищно и детско опазване на здравето ", организациите към земеделското министерство и други. 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР