Предвид усложнената и динамична обстановка в страната, породена от COVID-19,

...
Предвид усложнената и динамична обстановка в страната, породена от COVID-19,
Коментари Харесай

НАП-Видин с важен призив заради COVID-19

Предвид усложнената и динамична конюнктура в страната, подбудена от COVID-19, офисът на Националната организация за приходите във Видин приканва своите клиенти да употребяват опциите за отдалечена връзка и да посещават офиса на институцията единствено, когато е извънредно належащо и наложително.
Електронните услуги на Национална агенция за приходите са налични на адрес посредством личен идентификационен код или електронен автограф. По електронен път бизнеса, самоосигуряващите се лица и жителите може да подават всички типове данъчни и осигурителни заявления, може да получат всички типове удостоверения, нужни им пред други институции, може да се ревизира и прецизира здравен статус, както и да се заплащат настоящи и просрочени отговорности.
Персоналния идентификационен код се получава от всеки офис на Национална агенция за приходите, изцяло гратис и в границите на броени минути. За в допълнение облекчение е предоставена опция за заявяване на ПИК код с позвъняване в Информационния център на Национална агенция за приходите на 0700 18 700, на имейл:, по пощата и посредством Системата за несъмнено електронно връчване ( ), която се поддържа от Държавна организация „ Електронно ръководство “. Тези спомагателни благоприятни условия икономисват време, нужда от попълване на документи и лимитира наличието в офисите единствено до приемането на кода.
Достъпът до постройката на офис на Национална агенция за приходите Видин е строго следен, не се позволяват клиенти без защитни средства и скупчване на хора пред гишетата за обслужване, от време на време се прави стерилизация на салона за обслужване и се съблюдават всички противоепидемични ограничения, указани от Министерство на здравеопазването и Областния спешен щаб.
Допълнителна информация за използването на електронните услуги на Национална агенция за приходите може да се получи в уеб страницата на приходната организация - , на телефона на прът центъра - 0700 18 700, където позвъняванията се таксуват по цената на съответния оператор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР