Предвид целта на формацията – разширяване на присъствието на левицата

...
Предвид целта на формацията – разширяване на присъствието на левицата
Коментари Харесай

”ЛЕВИЦАТА!“ продължава участието си в българския политически живот

Предвид задачата на групировката – разширение на наличието на левицата в българския парламентарен живот - резултатите от изборите не дават мотив за удовлетворение, означи Жаблянов и добави, че все пак, през днешния ден „ ЛЕВИЦАТА! “ е витален политически индивид, със сериозна идейна основа, с опит и упоритост да отстоява гражданските и политическите права.

 

„ Ние ще присъстваме интензивно в българската политика, защото сегашната настройка на Народното събрание, с преобладаващо болшинство на десницата, ни кара да чакаме стягане на колана и рестрикции от всевъзможен темперамент, да чакаме нови упоритости за разширение на българската поддръжка за Украйна и индиректно или директно присъединяване в този въоръжен спор. Това са съдбоносни решения за българската страна и за нашето общество, които ние няма по какъв начин да подминем, без значение, че няма да бъдем в идващия парламент. Ние ще бъдем на страната на жителите и на страната на концепциите и идеите, които отстояваме “.

 

Костадин Паскалев акцентира, че „ ЛЕВИЦАТА! “ от началото си е с протегната ръка към Българска социалистическа партия, по този начин е и през днешния ден. „ ЛЕВИЦАТА! “ продължава своята работа, продължава в този екип, който е сега. Смятаме, че в действителност ще се опитаме, поредно, с извънпарламентарни средства и с говорене на истината да отстояваме ползите на българските жители и страната ни, сподели още той.

 

Мая Манолова означи, че очертаващото се дясно държавно ръководство планува опасност страната ни да бъде въвлечена във война. „ Картелите ще продължат да мачкат и издевателстват над българските жители и в парламент, доминиран от дясно болшинство, не може да се чака решение на този въпрос, какво и на въпросите със спекулата, инфлацията и ниските приходи, добави тя. Ние ще продължим нашата борба отвън Народното събрание – да отстояваме мира, да се противопоставяме против всеки опит България да бъде въвличана във войната “.

 

Татяна Дончева уточни: " Вотът на левицата не произлиза от Българска социалистическа партия. Ако има прилив на гласове от Българска социалистическа партия, те са доста минимални и са може би по-скоро въпрос на персонална благосклонност. Ние не представляваме гласове на Българска социалистическа партия, нито на сегашните членове на Българска социалистическа партия, нито на тия, които симпатизират на Корнелия Нинова, нито на нейната съпротива. "

 

Румен Петков акцентира, че изборите се организираха в отровена от години среда.

 

„ Но внушението, че изборът е сред едно шкафче с банкноти и златни кюлчета и сред една машинация за непостроен цех в Ловеч, естественият и здравомислещ жител стартира да изпитва обезсърчение и стига до извода, че гласуването не е нужно. Резултатът е неприятен за „ ЛЕВИЦАТА! “, само че сме постоянни и решени за оптимално активизиране и централизация върху идните в края на тази година избори за локални органи на самоуправление и готовност за евроизборите през идната година. С подготвеност и настройка сме за лява политика в европарламента и ние, левицата на България, център към който да се наложат на европейските институции политики на разговор и спокойно решение на спора в Украйна “.

 

Основната отлика сред нас, „ ЛЕВИЦАТА! “, и Българска социалистическа партия е готовността ни да приказваме и отстояваме истината. За нас спекулациите и измамите „ нито един патрон за Украйна “ и „ ще ремонтираме монументи “ единствено отвращават честния ляв гласоподавател от политиката. Ние от „ ЛЕВИЦАТА! “ сме гаранти за истината, за лявото и за нормализиране на външната политика на България. Когато през днешния ден мълчим на тематиката „ война до нас “ и „ измами и грабежи у нас “, в действителност опровергаваме сентенцията, че мълчанието е злато и трансформираме мълчанието в олово. Олово, което убива руснаци и украинци, олово, което убива България, българската държавност и българските жители “.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР