Предвид развихрянето на Копейкин § С-ие по улици и площади,

...
Предвид развихрянето на Копейкин § С-ие по улици и площади,
Коментари Харесай

Костя скоро ще е в поза cold turkey

Предвид развихрянето на Копейкин § С-ие по улици и площади, дано някой го осведоми, че колкото и да изглеждаме глуповати (българското овчество имам предвид), през последните десетилетия натрупахме много опит със свинщините на нахални примати от руско-националистическия сектор…

Предшественикът на Копейкин като водач на съветския шовинизъм в България натрупа великодушна биография от обществени кавги – по автомагистрали и клек-шопове, в университети и кръчми, в малките екрани и по площади. Тези писюрлъци явно се удаваха по-добре на Болен Лидеров, в сравнение с Костя Копейкин.

Просто Костя няма толкоз огромен гений за шашкънии – по тази причина се държи като махмурлия фатмак, който подкарва персоналния състав със непоколебим глас, фалшифициран с истерични нотки.

Болен говореше безшумно и безочливо – в процеса на обществения скандал, излъчен онлайн от неговата телевизия. Понякога изяждаше по някой и различен пестник.

Копейкин още не е сайдисван – в случай че не броим оня тупаник от господин Марешки, който сложи Костя в поза cold turkey…

Оттогава мина време, само че – що са дни, наши са.

За съветските националисти в България важи общия за всички ни девиз – Продължаваме промяната, каквото и да ни коства това.

В бранша на шашкъните-маргинали също има рецесия в жанра.

Да не се наложи Центърът бързичко да вади още по-нов водач след Болен и след Костя…

Огнян Минчев, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР