Предвид обстоятелството, че съдебната система не функционира както трябва, властта

...
Предвид обстоятелството, че съдебната система не функционира както трябва, властта
Коментари Харесай

Политолог: От ПП няма как да спечелят войната с прокуратурата без помощта на ГЕРБ

Предвид събитието, че правосъдната система не действа както би трябвало, властта няма различен метод да въздейства на целия този развой, с изключение на посредством даване на обществена информация. Това не са просто вестникарски отрязъци, както твърди основният прокурор. Това съобщи в студиото на "Денят онлайн " по Nova News политологът Слави Василев във връзка със листата от 19 имена, които съобщи министър председателят Кирил Петков на прокуратурата и за които се твърди в разнообразни медийни изявления, че са корумпирани.

,,Обществото желае да види, че смяната е действителна смяна, а това става с санкции, да се види, че живеем в правова страна. Промяната има и друго изражение и това е да накараш хората да живеят по-добре, да бъде овладяна енергийната криза'', добави той.

По думите на Василев войната сред прокуратурата и изпълнителната власт е налице и предвижда, че тя "ще се задържи още дълго време на върха на дневния ред на обществото каквото и да се случи ".

Но съгласно мен войната няма да бъде спечелана от,,Промяната'', тъй като те няма да могат да я завоюват без опозицията, а това зависи до най-голяма степен от ГЕРБ, разяснява политологът.

Слави Василев се изрече и по тематиката с подслушванията, поради които през днешния ден прокуратурата стартира инспекция.

Рядко инспекциите на прокуратарата у нас стигат до забележителни резултати. Не мисля, че ще излезе нещо, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР