Предвид непрекъснатите обрати последната седмица всичко е предпоследно. Може и

...
Предвид непрекъснатите обрати последната седмица всичко е предпоследно. Може и
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Избори две в едно, иначе ще е пагубно

Предвид непрекъснатите обрати последната седмица всичко е предпоследно. Може и това да се окаже предпоследно. Утре евентуално ще получим отговор. Всяко различно решение на избори 2 в 1 ще бъде пагубно. Това съобщи политологът Димитър Ганев от " Тренд " в " На фокус " по NOVA.

Повод за изявлението му е, че по-рано през днешния ден Мария Габриел съобщи, че ще отдръпна кандидатурата си за министър-председател и от ГЕРБ няма да поддържат втория мандат

" Без поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи няма по какъв начин да има държавно управление. Това автоматизирано ни води към предварителни избори. Третият мандат по традиция евентуално ще бъде връчен на Българска социалистическа партия. По този метод пази едно поле в лявото пространство, че въпреки всичко има връзка с тях, макар че няма да бъде осъществен ", добави Ганев.

" От опити за надиграване се изпусна обстановката. Натрупва се напрежение в договарянията. Влизаш в серпантина в кавги и никой не може да дръпне спирачката. Много неприятна предизборна акция ни чака. "

" Да отиваме през една или две седмици на избори е рецепта за пагубна интензивност. Това ще роди държавно управление с доста ниска легитимност. Задължително би трябвало да се създадат избори две в едно ", добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР