Предвид, че лятото наближава с пълна сила, все повече ще

...
Предвид, че лятото наближава с пълна сила, все повече ще
Коментари Харесай

Хейли Бийбър - отново на плажа, гореща и секси

Предвид, че лятото наближава с цялостна мощ, от ден на ден ще се любуваме на горещите плажни фотоси на известните персони. И няма по какъв начин другояче да е - топлите слънчеви лъчи и морската вода примамват човек да захвърли грижи и облекла и да се потопи в красиви страсти.
 Когато Хейли Бийбър е свръх секси, до момента в който популяризира новия емайл за устни Rhode
Когато Хейли Бийбър прекали със секси фотосите

Понякога има и недоволни

Точно това прави и 26-годишната Хейли Бийбър. Приседнала безгрижно на лодка или застанала самоуверено върху сърф, носещ се по вълните на океана, тя театралничи за следващи провокативни фотоси, които по-късно обилно споделя със своите последователи в обществените мрежи.

Освен с изрязаните червени бикини, моделът притегли вниманието и с бялата тениска, която носи навита под гърдите. Тя е транспарантна и мокра, само че забавна най-много с любопитния надпис. " Имаш ли мляко? ", гласи малко той.

А интерпретацията на това е оставена напълно на почитателите. Дали има някакъв прикрит предумисъл зад нейния избор, не излиза наяве. Защото Хейли написа към фрагментите единствено оптимистичното: " Единственото, което знам, е, че ми следва най-хубавото лято в живота. "

Всичко това идва на фона на скорошните персонални откровения на госпожа Бийбър. Младата звезда разкри за какво тя и Джъстин, с който са женени от 2018 година, към момента нямат деца, въпреки че това е нещо, което мощно желаят.
 Защо Хейли и Джъстин Бийбър нямат деца
Защо Хейли и Джъстин Бийбър нямат деца

Нови откровения на звездата

" Няма ден, в който да не рева поради това ", сподели Хейли пред The Sunday Times, добавяйки, че нещото, което я стопира е страхът и непрекъснатото внимание от страна на обществото върху нея. " Достатъчно е, че хората приказват какво ли не за мен, брачна половинка ми и за приятелите ми. И не мога да си показва, че ще би трябвало да се изправя против такива, които ще злословят за едно дете ", аргументира се тя.

Миналата седмица Хейли още веднъж попадна в заглавията на вестниците, откакто бе снимана дружно със брачна половинка си. Двамата бяха в Лондон, където се отдадоха на фамилни занимания. За случая моделът носеше прилепнала по тялото сребриста секси рокля без презрамки, до момента в който Джъстин бе предпочел по-спортно, повърхностно облекло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР