Предварително разследване на щетите по двата газопровода Северен поток“ в

...
Предварително разследване на щетите по двата газопровода Северен поток“ в
Коментари Харесай

Дания: Мощни експлозии са причина за течовете от Северен поток

Предварително следствие на вредите по двата газопровода „ Северен поток “ в датската част от Балтийско море демонстрира, че течовете са провокирани от " мощни детонации ", заяви през днешния ден полицията в Копенхаген, съобщи " Ройтерс ". Изводите от датското следствие наподобяват сходни с тези на шведската прокуратура.
По-нататъшните следствия на течовете, регистрирани на 26 септември по тръбопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " в изключителната икономическа зона на Дания, ще се организират взаимно от полицията в датската столица и националната работа за разузнаване и сигурност.

Изводите от датското следствие наподобяват сходни с тези на шведската прокуратура, която сподели, че две други пробойни в тръбопроводите също наподобяват породени от детонации и казусът се проверява като акт на огромен бойкот.
 

Шведските и датските управляващи проверяват четири теча по тръбопроводите, които свързват Русия с Германия през Балтийско море и се трансфораха в гореща точка в украинската рецесия. Датската полиция не сподели по кое време се чака да завърши следствието.

Световни водачи нарекоха вредите акт на бойкот, а Москва се пробва да трансферира виновността на Запада, намеквайки, че печеливши от станалото са Съединени американски щати. Вашингтон отхвърли всякаква интервенция, отбелязва Ройтерс.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР