Предварителните кастинги за музикалното шоу „Гласът на България” продължават. Днес

...
Предварителните кастинги за музикалното шоу „Гласът на България” продължават. Днес
Коментари Харесай

„Гласът на България” на кастинг в Пловдив

Предварителните кастинги за музикалното шоу „ Гласът на България” не престават. Днес вокалните педагози и журито са в Пловдив, в Дома на културата.

Талантливи артисти от Пловдив и района нападат от сутринта журито на музикалното предаване „ Гласът на България”. Всеки, който желае да покаже своя певчески гений, би трябвало да е навършил 14 години, даже и да не се е записал на уеб страницата, може да отиде на място в Дома на културата.

Снимка: btvnovinite.bg

Участниците пеят по две песни пред журито. До момента на кастинг са се явили хора от друга възраст, измежду които и 70-годишen реализатор. Вокалните педагози чакат освен солови артисти, само че и дуети, и обединения. Следващият кастинг ще е в Бургас, на 19 септември.

„ Тази година това желая да кажа,че имаме извънредно многообразие, имаме извънредно колоритни хора, ориентирани в разнообразни стилове – както във фолклорния, по този начин и в поп фолка,модерния и мейнстрийм жанра”, съобщи Теодора Орешенска, вокален педадог на предавеното „ Гласът на България ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР