Предупреждение за задействане, новият филм на Джесика Алба, който сега

...
Предупреждение за задействане, новият филм на Джесика Алба, който сега
Коментари Харесай

Къде е заснет „Предупреждение за задействане“? Открийте местата за заснемане на филма на Netflix на Джесика Алба

Предупреждение за задействане, новият филм на Джесика Алба, който в този момент се предава в Netflix, в никакъв случай не прецизира къде тъкмо се развива.

Режисиран от Мули Сурия и написан от Джон Бранкато, Джош Олсън и Хали Грос, филмът играе Алба в ролята на боен офицер на име Паркър, която се завръща в родния си град, откакто дядо й умира при трагична повреда в миньор. Но дали гибелта му в действителност беше случай? Паркър стартира да подозира, че не е по този начин. Докато изследва дребния град, в който е израснала, тя стартира да се чуди на кого може да се довери – и кого ще би трябвало грубо да бие. Все отново това е екшън филм!

С присъединяване също на Марк Уебър и Антъни Майкъл Хол, Trigger Warning е повече за действието и сюжета, в сравнение с за местоположението. И въпреки всичко, защото филмът в никакъв случай не прецизира къде в Съединени американски щати е измисленият роден град на Паркър, Сътворението, публиката може да е любопитна да разбере къде се случва Trigger Warning и къде е сниман Trigger Warning.

Прочетете, с цел да научите пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР