Предупреждение за спойлер: Борис Джонсън не прие достатъчно сериозно Covid-19.

...
Предупреждение за спойлер: Борис Джонсън не прие достатъчно сериозно Covid-19.
Коментари Харесай

Публичните запитвания са една от единствените индустрии в растеж във Великобритания

Предупреждение за спойлер: Борис Джонсън не одобри задоволително съществено Covid-19. Разследването на пандемията в Обединеното кралство стартира да се усеща като постепенно разрастващ се whodunnit, където всички към този момент знаят края.

Това, което Джонсън в действителност е приел доста съществено, както демонстрира метода, по който е провел следствието, е личното му политическо оцеляване. Не е инцидентно, че английските чувания за пандемията даже не започнаха, до момента в който някои други страни към този момент не завършиха своите. Нито че следствието има толкоз необятен обсег и дълъг график, че няма да рапортува най-рано до 2026 година По това време той очакваше да бъде избран отново.

Както постоянно обаче, нашият подведен воин подцени решителен подробност: че следствията могат да вземат доказателства на части. Чрез следствие в „ модули “, ръководителят на следствието баронеса Хедър Халет накара Джонсън да се изправи в точния момент – даже да се вземе поради забавянето, породено от това, че трябваше да се бори с правителс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР